Nekocon Taidekuja

Heippa! Olen Hallanvalo, Oululainen kuvataiteilija (Amk) sekä söpöjen sammakoiden ja tummien muotokuvien ystävä!

Olen ollut aiemmin myymässä Nekoconin taidekujalla, ja tulisin mielelläni tänäkin kesänä!

Tampere Kuplii 2023

Pöydästäni löytyy runsaasti originaalia sekä fanartia. Tykkään kuvittaa monipuolisesti söpöjä kuvituksia sekä realistisia muotokuvia ja anime-tyylistä merchiä, joten pöydästä luulisi löytyvän jokaiselle jotain!

 

  

Akryyliset tuotteet (korvakorut, avaimenperät). Olen tykännyt kuvittaa korvakoruja ja avaimenperiä söpöllä ja simppelillä tyylillä. Näissä korvakoruissa seikkailee myös fanarttina dittoja ja pölypalloja. Sammakot ovat omia hahmojani.

 

 

Printit ja postikortit: Esimerkkinä kuvissa muotokuvia (uusia, 2023) Genshin Impact ja Dragon Age 2-peleistä. 


Muita muotokuvien aiheita ovat länsimaiset fandomit kuten Hannibal, Good Omens, Detroit Become Human ja anime-artti kuten BNHA, FMA, Persona 5. Toinen puolikas pöydästä on valoisia ja värikkäitä sammakko-aiheisia printtejä.

 

Puisia korvakoruja originaaleilla kuvituksilla. 

 

Avainnauhoja ja pyöreitä holopinssejä omilla kuvituksilla. 

Holotarroja monessa eri muodossa: Omia sammakko-hahmojani sekä Ghibliä, Untitled Goose Gamea ja Pokemonia. Tarra-valikoimassa on 40 eri tarraa!

 

 

Uusia tuotteita alkuvuodelta 2023:

Itsekin Genshin Impactiin hurahtaneena halusin kuvittaa muutamia suosikkihahmojani. Uusina sydänpinsseinä valmistui myös Mob Psycho ja Kermit fanarttina, ja höpsö kisu ja sammakko omaa taidettani.

Pyrin tekemään uusia kuvituksia ympäri vuoden ja tarkoitukseni onkin maalata sekä lisää printtejä että ideoida uusia tuotteita ennen tulevaa kesää! Mielessäni on lisää omia sammakko-kuvituksia eri muodossa sekä muotokuva-printtejä. Haaveena olisi teettää puisia pinssejä ja magneetteja.

Kiitos harkinnasta! Toivottavasti nähdään Nekoconissa!