Tracon Taidekuja

 

Heippa! Olen Hallanvalo, Oululainen kuvataiteilija (Amk) sekä söpöjen sammakoiden ja tummien muotokuvien ystävä!

Olen ollut aiemmin myymässä Traconissa kahdesti taidekujalla sekä kerran artesaanina. Olen karsinut toimintaani takaisin harrastajaksi, minkä vuoksi haen pöytää taidekujalle.

Tampere Kuplii 2023

Pöydästäni löytyy runsaasti originaalia sekä fanartia. Tykkään kuvittaa monipuolisesti söpöjä kuvituksia sekä realistisia muotokuvia ja anime-tyylistä merchiä, joten pöydästä luulisi löytyvän jokaiselle jotain!

 

  

Akryyliset tuotteet (korvakorut, avaimenperät). Olen tykännyt kuvittaa korvakoruja ja avaimenperiä söpöllä ja simppelillä tyylillä. Näissä korvakoruissa seikkailee myös fanarttina dittoja ja pölypalloja. Sammakot ovat omia hahmojani.

 

 

Printit ja postikortit: Esimerkkinä kuvissa muotokuvat (uusia, 2023) Genshin Impactista ja Dragon Age 2-peleistä. 


Muita muotokuvien aiheita ovat länsimaiset fandomit kuten Hannibal, Good Omens, Detroit Become Human ja anime-artti kuten BNHA, FMA, Persona 5. Toinen puolikas pöydästä on valoisia ja värikkäitä sammakko-aiheisia printtejä.

 

 

Puisia korvakoruja originaaleilla kuvituksilla. 

 

     

Holotarroja monessa eri muodossa: Omia sammakko-hahmojani sekä Ghibliä, Untitled Goose Gamea ja Pokemonia. Tarra-valikoimassa on 40 eri tarraa!

 

 

Avainnauhoja ja pyöreitä holopinssejä originaaleilla kuvituksilla. Valikoimassa on myös paljon muita pinssejä, joissa on fanarttia, meemejä ja teksti-aiheita. 

 

 

Uusia tuotteita alkuvuodelta 2023:

Itsekin Genshin Impactiin hurahtaneena halusin kuvittaa muutamia suosikkihahmojani. Näiden lisäksi montaa enempää en ajatellut tehdä, joten valikoima pysyy pienenä osana pöytää Traconiinkin mennessä. Uusina sydänpinsseinä valmistui myös muutama muu originaali ja fanart.

 

 

 

Tulossa olevia uusia tuotteita: 
Uusia tuotteita ja kuvituksia! Standeita ensimmäistä kertaa, ja loput ovatkin ihan uusia kuvituksia huhtikuulta.

 Ennen Traconia:

Pyrin tekemään uusia kuvituksia ympäri vuoden ja tarkoitukseni onkin maalata sekä lisää printtejä että ideoida uusia tuotteita ennen tulevaa syksyä! Mielessäni on lisää omia sammakko-kuvituksia eri muodossa sekä muotokuva-printtejä. Haaveena olisi teettää puisia pinssejä ja magneetteja.

Miksi MAX-pöytä?
Harrastuspohjaisuudesta huolimatta myyn tapahtumissa myös välillä artesaani-ja myyntipaikoilla. Taidekuja on kuitenkin aina ensisijainen hakukohteeni. Koen että tuotevalikoimani koko ja määrä olisivat parhaimmillaan isommalla pöydällä. Ylempänä kuvassa on 50x150 kokoinen Tampere-talon pöytä, joka on täytetty jokaiselta sentiltä eikä minulla ole takana juuri lainkaan laskutilaa. Toivoisin siis että minulle harkittaisiin MAX-pöytää, mutta osaan tarpeen tullen myös tiivistää pienempään. Tärkeintä minulle on päästä osallistumaan tapahtumaan :)

Kiitos harkinnasta! Toivottavasti nähdään Traconissa!