Taidekuja

 

Heippa! Olen Hallanvalo, Oululainen kuvataiteilija (Amk) sekä söpöjen sammakoiden ja tummien muotokuvien ystävä!

Minulla on useamman vuoden kokemus taidekujailusta, ja olen kujaillut jonkun verran myös ulkomailla. Toimin lyhyen aikaa toiminimi-yrittäjänä, mutta olen sittemmin palannut takaisin harrastajaksi.

 

Tampere Kuplii 2023

Pöydästäni löytyy runsaasti originaalia sekä fanartia. Tykkään kuvittaa monipuolisesti söpöjä kuvituksia sekä realistisia muotokuvia ja anime-tyylistä merchiä, joten pöydästä luulisi löytyvän jokaiselle jotain!

 

  

Akryyliset tuotteet (korvakorut, avaimenperät). Olen tykännyt kuvittaa korvakoruja ja avaimenperiä söpöllä ja simppelillä tyylillä. Näissä korvakoruissa seikkailee myös fanarttina dittoja ja pölypalloja. Sammakot ovat omia hahmojani.

 

 

Printit ja postikortit: Esimerkkinä kuvissa muotokuvat (uusia, 2023) Genshin Impactista ja Dragon Age 2-peleistä. 


Muita muotokuvien aiheita ovat länsimaiset fandomit kuten Hannibal, Good Omens, Detroit Become Human ja anime-artti kuten BNHA, FMA, Persona 5. Toinen puolikas pöydästä on valoisia ja värikkäitä sammakko-aiheisia printtejä.

 

 

Puisia korvakoruja originaaleilla kuvituksilla. 

 

     

Holotarroja monessa eri muodossa: Omia sammakko-hahmojani sekä Ghibliä, Untitled Goose Gamea ja Pokemonia. Tarra-valikoimassa on 40 eri tarraa!

 

 

Avainnauhoja ja pyöreitä holopinssejä omilla kuvituksilla. 

 

 

Uusia tuotteita alkuvuodelta 2023:

Itsekin Genshin Impactiin hurahtaneena halusin kuvittaa muutamia suosikkihahmojani. Uusina sydänpinsseinä valmistui myös Mob Psycho ja Kermit fanarttina, ja höpsö kisu ja sammakko omaa taidettani.

 

Kiitos harkinnastanne! 

-Halla

 

(Portfolio päivitetty: 2.4.2023)